A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Στο Z+G 179, θα βρείτε το πλούσιο πασχαλινό αφιέρωμα, ώστε να πάρετε ιδέες και να αξιοποιήσετε τις προτάσεις μας. Η ζαχαροπλάστρια Λίζα Κερμανίδου που ζει κι εργάζεται στην Αγγλία, δημιουργεί αποκλειστικά για το περιοδικό μας, 4 πρωτότυπα σοκολατένια αβγά με έμπνευση από μεγάλους οίκους μόδας. Επίσης, σε ένα ενδιαφέρον για τον επαγγελματία ρεπορτάζ, συνομιλούμε με καταναλωτές από όλη την Αθήνα καταγράφοντας το πώς θα κινηθούν κατά την πασχαλινή περίοδο, τι σκοπεύουν να ξοδέψουν και πώς αντιλαμβάνονται την έννοια value for money. Τέλος, ο executive chef του Hilton Athens μεταμορφώνει με φαντασία το παραδοσιακό menu της γιορτής σε fingerfood.

Παράλληλα, εγκαινιάζοντας τη σεζόν του παγωτού, παρουσιάζουμε την αλυσίδα DaVinci και την επιτυχημένη της πορεία, υπενθυμίζουμε τις τεχνικές απαιτήσεις του αυθεντικού ιταλικού gelato και εξετάζουμε πώς μια βιοτεχνία παγωτού μπορεί να χτίσει το δικό της brand και να αποκτήσει ένα ή περισσότερα καταστήματα λιανικής.

Κεντρικό θέμα στις σελίδες του περιοδικού αποτελεί επίσης, το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζαχαροπλαστών που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, από το οποίο παρακολουθήσαμε και παραθέτουμε αναλυτικό ρεπορτάζ. 

Στη συνέχεια, συναντάμε το σπουδαίο Γάλλο ζαχαροπλάστη και καθηγητής της διάσημης Ecole Lenôtre Fréderic Bourse, ο οποίος μοιράζεται μαζί μας το πάθος του για τη ζαχαροπλαστική και την αγάπη του για τη γνώση και τη μετάδοσή της. 

Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε στο απολογιστικό ρεπορτάζ από την πρόσφατη HORECA 2018, την παρουσίαση του Ζαχαροπλαστείου Μάντζιου στα Ιωάννινα, το νέο concept Ι Cake you στα Εξάρχεια και βέβαια, στις μόνιμες στήλες του περιοδικού, όπου θα βρείτε όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την προμηθευτική αγορά. Καλή ανάγνωση και καλό Πάσχα σε όλους!