Ψήνουμε το κοτόπουλο στο φούρνο. Στη συνέχεια σοτάρουμε το κρεμμύδι προσθέτουμε τη ντομάτα και το μίγμα μπαχαρικών karaji (που συνήθως περιλαμβάνει πιπέρια, κύμινο, κανέλα, κάρδαμο και δάφνη). Προσθέτουμε στη σάλτσα το κοτόπουλο, γαρνίρουμε με ντομάτα και μαϊντανό και σερβίρουμε. Συνοδεύεται ιδανικά με παραδοσιακό ρύζι μπασμάτι (μαγειρεμένο με κανέλα, γαρίφαλο, δάφνη και σαφράν) και naan.
Φωτό: Φώτης Καραπιπέρης
Από το τεύχος 49 (Σεπτέμβριος/Οκτώβριος 2013) του περιοδικού ΨΗΤΟ.