A  A  A +
Πίσω
Ελληνικά μαγειρευτά: Παϊδάκια με γεμιστή ντομάτα
Ελληνικά μαγειρευτά: Παϊδάκια με γεμιστή ντομάτα

Ο Γιάννης Στανίτσας προτείνει πέντε διαφορετικά φαγητά κατσαρόλας και φούρνου με πρωταγωνιστή φυσικά το κρέας...
Συνταγές: Γιάννης Στανίτσας Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος

Υλικά

1/2 κ. παϊδάκια αρνίσια
3 ντομάτες
150 γρ. ξινό τραχανά
1 κρεμμύδι
1 ντομάτα
μαϊντανό
100 γρ. φέτα

Βήματα

Εκτέλεση

Αδειάζουμε την ντομάτα, αναμιγνύουμε το περιεχόμενό της με τον τραχανά, το κρεμμύδι και το μαϊντανό, την ντομάτα και τη φέτα και τη γεμίζουμε. Ψήνουμε  στο φούρνο τα παϊδάκια, γαρνίρουμε τις ντομάτες με φρέσκο δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε στο γκριλ.