Ο πάντα δημιουργικός Γιάννης Στανίτσας κάνει τις δικές του μοναδικές προτάσεις με πρωταγωνιστή το κρέας.
Συνταγές-εκτέλεση: Γιάννης Στανίτσας
Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
*Υλικά για 4 άτομα
Κόβουμε το κρέας σε μεγάλα κομμάτια και μαρινάρουμε για 12 ώρες σε ένα μείγμα με τα υπόλοιπα υλικά . Το περνάμε σε ξύλινες σούβλες και το ψήνουμε στο φούρνο σε γκριλ και αέρα ή στο γκριλ. Για το σαγανάκι σοτάρουμε τα μανιτάρια με το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο και τα μυρωδικά. Σβήνουμε με λευκό κρασί και προσθέτουμε 200 ml σφιχτό ζωμό μοσχαριου. Αφήνουμε για 5 λεπτά να βράσουν, καρυκεύουμε και σερβίρουμε.