Κόβουμε το φύλλο κρούστας σε λωρίδες με φάρδος περίπου 15 εκ. και τις αλείφουμε με ηλιέλαιο. Καθαρίζουμε το μοσχάρι από το λίπος και το κόβουμε σε πολύ μικρά κυβάκια. Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το μοσχάρι, το σκόρδο και το τζίτζερ (ψιλοκομμένα) και μετά το αλατοπίπερο, το πιπέρι καγιέν, την κανέλα και το κύμινο. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το κόλιαντρο και τον δυόσμο. Μόλις κρυώσει το μείγμα βάζουμε από 1 κουταλιά της σούπας στο κέντρο κάθε φύλλου και τυλίγουμε σε ρολάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά περίπου. Για τη σάλτσα γιαουρτιού προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε.
Από το τεύχος 48 (Ιούλιος/Αύγουστος 2013) του περιοδικού ΨΗΤΟ.