Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και μαρινάρουμε το κρέας. Αφήνουμε σε ψυγείο τουλάχιστον 1 ώρα, περνάμε στις σούβλες το κρέας με λίπος ενδιάμεσα από κάθε κομμάτι κρέας και ψήνουμε στη σχάρα.
Tip: Ένα στάδιο πριν το βάλουμε στη σχάρα για να ψηθεί περνάμε εναλλάξ στη σούβλα ένα κομμάτι κρέας- ένα λίπος εξασφαλίζοντας έτσι μία ζουμερή, καλοψημένη μερίδα για τον πελάτη! Ξεχωρίστε εμπλουτίζοντας τη γκάμα των πιάτων σας αλλάζοντας εντελώς το μοσχάρι στο σουβλάκι!
Από το τεύχος 48 (Ιούλιος/Αύγουστος 2013) του περιοδικού ΨΗΤΟ.