A  A  A +
Πίσω
Μοσχαρίσιο σουβλάκι
Μοσχαρίσιο σουβλάκι

Υλικά

1 κ μοσχάρι καθαρό από κιλότο
λίπος από μοσχάρι (κομμένο σε κομμάτια των 2 εκ.)
2 κ.σ. ξίδι
150 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο
1 κ.σ. κιμινόσπορο
1 κ.σ. πιπερόριζα σκόνη
Αλάτι-πιπέρι

Βήματα

Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και μαρινάρουμε το κρέας. Αφήνουμε σε ψυγείο τουλάχιστον 1 ώρα, περνάμε στις σούβλες το κρέας με λίπος ενδιάμεσα από κάθε κομμάτι κρέας και ψήνουμε στη σχάρα.

Tip: Ένα στάδιο πριν το βάλουμε στη σχάρα για να ψηθεί περνάμε εναλλάξ στη σούβλα ένα κομμάτι κρέας- ένα λίπος εξασφαλίζοντας έτσι μία ζουμερή, καλοψημένη μερίδα για τον πελάτη! Ξεχωρίστε εμπλουτίζοντας τη γκάμα των πιάτων σας αλλάζοντας εντελώς το μοσχάρι στο σουβλάκι!

Από το τεύχος 48 (Ιούλιος/Αύγουστος 2013) του περιοδικού ΨΗΤΟ.