A  A  A +
Πίσω
Σουβλάκι με συκωτάκι κοτόπουλου
Σουβλάκι με συκωτάκι κοτόπουλου

Υλικά

Για 6 σουβλάκια:
1 κ. συκωτάκια με τις καρδιές πουλιών
100 γρ. πελτέ τομάτας
1 σκ. σκόρδου λιωμένη
1 κ.γλ. μπούκοβο
2 κ.σ. ξίδι κόκκινο
3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι

Βήματα

Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και μαρινάρουμε τα συκωτάκια. Αφήνουμε σε ψυγείο τουλάχιστον 1 ώρα, περνάμε στις σούβλες και ψήνουμε στη σχάρα.

Tip: Η εν λόγω κοπή κρέατος αποτελεί μία πολύ πρωτότυπη και γευστική γαστρονομική λύση, ιδανική για ατομική σούβλα. Απαιτεί ωστόσο επιλογή έμπιστου προμηθευτή και πιστή τήρηση των κανόνων υγιεινής και καθαριότητας ώστε να μην συμβεί το οτιδήποτε στον πελάτη σας.

Από το τεύχος 48 (Ιούλιος/Αύγουστος 2013) του περιοδικού ΨΗΤΟ.