Γλώσσες

NEA

A  A  A +
Πίσω
Το 1ο Φεστιβάλ Πελοποννησιακών προϊόντων στην πλατεία Κλαυθμώνος
Το 1ο Φεστιβάλ Πελοποννησιακών προϊόντων στην πλατεία Κλαυθμώνος

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ «Μύθοι, Γεύσεις και… Ποιήματα», που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τα επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος στα μέσα Δεκεμβρίου.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν σε εορταστική ατμόσφαιρα από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη. Στα πλαίσια της έκθεσης συμμετείχαν περισσότεροι από 50 Πελοποννήσιοι παραγωγοί-τυποποιητές οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να προβάλουν τα προϊόντα τους. Σημαντική ήταν και η συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων 30 chefs, μέλη της Λέσχης μαγείρευαν Πελοποννησιακά πιάτα με τοπικά προϊόντα. Το κοινό είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει τις ιδιαίτερες συνταγές της Πελοποννήσου καθώς και να τις γευθεί.

 

 

Στις φωτογραφίες από αριστερά: Μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας δημιούργησαν μοναδικές συνταγές με προϊόντα της Πελοποννήσου. Νεαροί μάγειρες επί το έργον.

Από το τεύχος 45 (ΙΑΝ/ΦΕΒ 2013) του περιοδικού ΨΗΤΟπωλείο.