Γλώσσες

NEA

A  A  A +
Πίσω
Βραδιά για το γαλλικό μοσχαρήσιο κρέας. Tο ετήσιο ραντεβού του Bovillage
Βραδιά για το γαλλικό μοσχαρήσιο κρέας. Tο ετήσιο ραντεβού του Bovillage

Τον prive χώρο του Balux, στη Γλυφάδα επέλεξε φέτος η Sopexa Hellas, για να υποδεχθεί τους φίλους και συνεργάτες της, στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού της μάρκας ποιοτικού γαλλικού μοσχαρήσιου κρέατος «Bovillage». Παρόντες στην εκδήλωση αρκετοί εκπρόσωποι των γαλλικών σφαγείων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με τους αντιπροσώπους τους, αλλά και πολλοί επαγγελματίες από τον κλάδο του κρέατος. Όλοι οι προσκεκλημένοι διασκέδασαν μέχρι αργά, συνοδεία φαγητού και μουσικής. Ήταν μια όμορφη βραδιά που απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο οι επαγγελματίες έχουν «αγκαλιάσει» τη μάρκα «Bovillage».Τον prive χώρο του Balux, στη Γλυφάδα επέλεξε φέτος η Sopexa Hellas, για να υποδεχθεί τους φίλους και συνεργάτες της, στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού της μάρκας ποιοτικού γαλλικού μοσχαρήσιου κρέατος «Bovillage». Παρόντες στην εκδήλωση αρκετοί εκπρόσωποι των γαλλικών σφαγείων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με τους αντιπροσώπους τους, αλλά και πολλοί επαγγελματίες από τον κλάδο του κρέατος. Όλοι οι προσκεκλημένοι διασκέδασαν μέχρι αργά, συνοδεία φαγητού και μουσικής. Ήταν μια όμορφη βραδιά που απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο οι επαγγελματίες έχουν «αγκαλιάσει» τη μάρκα «Bovillage».

 Από το τεύχος 43 του περιοδικού ΨΗΤΟπωλείο (ΣΕΠ-ΟΚΤ 2012)