Γλώσσες

NEA

A  A  A +
Πίσω
Υπεγράφη "Σύμφωνο συνεργασίας" για το Ελληνικό Πρωινό στη Χαλκιδική
Υπεγράφη "Σύμφωνο συνεργασίας" για το Ελληνικό Πρωινό στη Χαλκιδική

Σύμφωνο Ποιότητας μεταξύ παραγωγών αγροτικών προϊόντων, chefs και ξενοδόχων της Χαλκιδικής υπογράφηκε πρόσφατα, με πρωταρχικό στόχο την υιοθέτηση του "Ελληνικού Πρωινού" από τις τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής.

Στις 13 Μαΐου 2012, στο ξενοδοχείο Ανθεμούς, στη Χαλκιδική, υπογράφηκε Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας μεταξύ αγροτών-παραγωγών, ξενοδόχων και chefs της περιοχής, για την προώθηση του τοπικού Ελληνικού Πρωινού. Η παρουσίαση -που προηγήθηκε- αλλά και η υπογραφή του συμφώνου έγιναν στα πλαίσια του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού ΓΕΥΣΗΣ Ελιάς που διοργανώθηκε από τον Δήμο Σιθωνίας με πρωτοβουλία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ». Το Επιμελητήριο εκπροσώπησε ο κ. Γεώργιος Πίττας.

Στην επάνω φωτογραφία: Ο κ. Γ. Πίττας (με το μικρόφωνο) αναφέρθηκε στα σύμφωνα ποιότητας που έχουν υπογραφεί (Χίος, Μυτιλήνη κ.ά.)

Από το τεύχος 41 του περιοδικού ΨΗΤΟπωλείο (ΜΑΪ-ΙΟΥΝ 2012)