Προσθέτουμε στη μαρμελάδα 2 κ.σ. ζωμό κοτόπουλου, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη. Κόβουμε την κολοκύθα σε φέτες και αφαιρούμε σπόρια και φλούδα. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα τοποθετούμε σε κατσαρόλα με το ελαιόλαδο. Τσιγαρίζουμε και προσθέτουμε μαϊντανό, πιπέρι καγιέν και ζωμό. Βράζουμε έως ότου μαλακώσει η κολοκύθα. Πολτοποιούμε με μπλέντερ χειρός, προσθέτουμε την κρέμα και αλατοπιπερώνουμε. Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά και σερβίρουμε γαρνίροντας με τη μαρμελάδα.
Από το τεύχος 38 (ΝΟΕ-ΔΕΚ 2011) του περιοδικού ΨΗΤΟπωλείο