Γλώσσες

NEA

A  A  A +
Πίσω
Πλούσιο πρόγραμμα στο HORECA Beer & Spirits Show
Πλούσιο πρόγραμμα στο HORECA Beer & Spirits Show

Μοναδικά masterclasses, ενδιαφέροντα σεμινάρια και διαγωνισμούς περιλαμβάνει το πλούσιο πρόγραμμα του τετραήμερου BEER & SPIRITS SHOW της 10ης HORECA.

Η δυναμική ένταξη στις επιλογές των bartender των παραδοσιακών ελληνικών λικέρ και αποσταγμάτων, καθώς και των ενδημικών βοτάνων από τη Μεσόγειο, είναι μεταξύ των θεμάτων που θα παρουσιαστούν στα masterclasses και τα σεμινάρια του Beer & Spirits Show της 10ης HORECA. Από τις 11.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, το οποίο οργανώνεται σε συνεργασία με την Ένωση Μπάρμπεν Ελλάδος. Παράλληλα με τα πανελλήνια πρωταθλήματα της ΕΜΕ, καταξιωμένοι επαγγελματίες και έμπειρα στελέχη από την αγορά των αλκοολούχων ποτών και της μπίρας θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις που διαμορφώνονται στη διεθνή σκηνή, μαζί με ιδέες και τεχνικές για νέες παρασκευές και τρόπους σερβιρίσματος. Εξάλλου, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το flair show των Tihomir Mihaylov και Denny Bakiev. Στο πρόγραμμα των τετραήμερων εκδηλώσεων περιλαμβάνονται επίσης δύο σεμινάρια γευστικής αρμονίας γύρω από τον συνδυασμό διαφόρων τύπων μπίρας με -πρωτίστως ελληνικά- τυριά και αλλαντικά.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του τετραημέρου 6-9 Φεβρουαρίου 2015

 

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

11.00-12.00 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Μπύρα & ελληνικά τυριά (Π. Εμμανουηλίδης)

12.30-13.00 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Μπύρα draught (προκριματικός)

13.30-14.30 MASTERCLASS: Η τέχνη της απόσταξης (Ποτοποιία Χάχαλη)

16.00-19.00 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΜΕ: Non Alcoholic Cocktail

 

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

11.00-12.00 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Μπύρα & αλλαντικά (Π. Εμμανουηλίδης)

12.30-13.30 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Μπύρα draught (τελικός)

14.00-14.30 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Mix & Sour Cocktails (ODK Italy)

15.00-15.30 MASTERCLASS: Η μαστίχα (W.S. Karoulias SA)

16.30-20.00 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΜΕ: Ελληνικό Cocktail

 

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

11.00-11.30 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Technics for perfect taste (Δ. Παπαϊωάννου)

12.00-12.30 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Molecular Mixology (Σπ. Davio)

13.00-13.30 MASTERCLASS: Mixability of Fabbri Products (K. Schlechter)

15.00-20.00 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΜΕ: Classic Cocktail (προκριματικός)

 

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

11.00-11.30 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Cordials & shrubs (Στ. Παρασκευούδης)

12.00-12.30 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Mediterranean Bartending (Γ. Κοροβέσης)

13.00-13.30 SHOW: Flair (Tihomir Mihaylov, Denny Bakiev)

15.00-20.00 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΜΕ: Classic Cocktail (τελικός)

 

Από το τεύχος 57 (Νοέμβριος/Δεκέμβριος 2014) του περιοδικού Snack & Coffee.