A  A  A +
Πίσω
The Chestnut Espresso
The Chestnut Espresso

Υλικά

1 double espresso (36 γρ. απόσταξης από καφέ υγρής επεξεργασίας Κεντρικής Αμερικής)
20 γρ. σος κάστανο
10 ml ροδόνερο
100 ml μείγμα σοκολάτας (αρωματίζουμε 40 ml φυτικής κρέμας γάλακτος με 90 ml γάλα και φλούδες γκρέιπφρουτ όπου στη συνέχεια λιώνουμε 20 γρ. σοκολάτα με 40% κακάο)

Βήματα

Εκτέλεση

Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε κανάτα σερβιρίσματος, όπου και ομογενοποιούμε. Σερβίρουμε και αρωματίζουμε με έλαια από φλούδα γκρέιπφρουτ.

Συνταγή: Αλέξανδρος Φούκης

Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος

Από το τεύχος 57 (Νοέμβριος/Δεκέμβριος 2014) του περιοδικού Snack & Coffee.