Σε aeropress ρίχνουμε την κανέλα, το μέλι και τα αποξηραμένα μήλα, προσθέτουμε ζεστό νερό (τα 30 ml) τα αφήνουμε για 2:30 λεπτά. Στη συνέχεια φτιάχνουμε καφέ φίλτρου με τη διαδικασία του syphon brewer. Τέλος, σερβίρουμε τον καφέ σε ποτήρι και προσθέτουμε τα υλικά από το aeropress, γαρνίρουμε με ξύλο κανέλας και το αποξηραμένο μήλο.
Συνταγή: Γιώργος Φεσόπουλος
Φωτό: Δημήτρης Κολιός
Από το τεύχος 53 (Μάρτιος/Απρίλιος 2014) του περιοδικού Snack and Coffee.