A  A  A +
Πίσω
Focaccia με Gorgonzola
Focaccia με Gorgonzola

Υλικά

1 focaccia σε κομμάτια 2,5 Χ 2,5 εκ.
Τυρί Gorgonzola 300γρ.
Baby ρόκα 1 ματσάκι
Τοματίνια κομμένα στη μέση 20 τμχ.
Κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 300 γρ

Βήματα

Εκτέλεση

Κόβουμε τη focaccia σε τετράγωνα κομμάτια 2,5 Χ 2,5 εκ. Σωτάρουμε το κρεμμύδι να γλασάρει και προσθέτουμε τα τοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα. Στήνουμε τις μπουκίτσες μας απλώνοντας σε κάθε focaccia μια φετούλα gorgonzola, σάλτσα ντομάτας και τελειώνουμε με φύλλα ρόκας.

 

Συνταγή: Σπύρος Αρβανιτάκης, (ARIA FINE CATERING)

Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος

Από το τεύχος 111 (Νοέμβριος/Δεκέμβριος 2014) του περιοδικού Α-Ζ.