Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και τα ζυμώνουμε για 10 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και στη συνέχεια για 3 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Στη συνέχεια πλάθουμε σε φρατζόλες ή καρβέλια βάρους 600 γρ. και, τέλος, ψήνουμε σε θερμοκρασία 210°C για 50 λεπτά.
Συνταγή: Βασίλης Παπαδόπουλος, Σπύρος Ρενιέρης
Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
Από το τεύχος 108 (Μάιος/Ιούνιος 2014) του περιοδικού Α-Ζ.