Γλώσσες

NEA

A  A  A +
Πίσω
Αλλαγή σελίδας για το Σωματείο, με νέο πρόεδρο τον Γιάννη Γλύκο
Αλλαγή σελίδας για το Σωματείο, με νέο πρόεδρο τον Γιάννη Γλύκο

Το αποτέλεσμα των προγραμματισμένων εκλογών του Σωματείου Καταστηματαρχών - Ζαχαροπλαστών Αθήνας έφερε αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή για το ιστορικό Σωματείο.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες των εκλογών (7 - 8 Οκτωβρίου) και ανάδειξης του νέου ΔΣ του Σωματείου Καταστηματαρχών - Ζαχαροπλαστών Αθήνας και Προαστίων. Σημαντικότερη αλλαγή ήταν αυτή της ηγεσίας στο προεδρείο, αφού ο Κωνσταντίνος Νικολάτος δεν ξαναέθεσε υποψηφιότητα. Τιμητικά, έλαβε τον τίτλο του Εκπροσώπου Τύπου και Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων του Σωματείου. Μετά λοιπόν από την μυστική ψηφοφορία της 15ης Οκτωβρίου, το Σωματείο εκπροσωπείται νόμιμα από τους:

Πρόεδρος: Γιάννης Γλύκος, Αντιπρόεδρος Α΄: Βασίλειος Ζιώγας, Αντιπρόεδρος Β’: Πέτρος Παυλής, Γεν. Γραμματέας: Νεκτάριος Κίσκος, Ταμίας: Παντελής Χατζόπουλος, Έφορος: Χρήστος Καραγιάννης. Σύμβουλοι: Στέφανος Βοδίνος, Δημήτρης Καλιακάτσος, Πέτρος Κουκιάς, Εμμανουήλ Κότσικας, Κωνσταντίνος Νικολάτος, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Δημήτριος Πασχαλίδης, Έφη Παύλου και Αναστάσιος Σουρίλας.

Αναπληρωματικοί: Ν. Αποστόλογλου, Ι. Φουσταλιεράκης, Γ. Δράκος και Δ. Κακαλής. Οι Παύλου, Πασχαλίδης και Σουρίλας εκλέχτηκαν στο ΔΣ για πρώτη φορά.

Ο νέος πρόεδρος Γιάννης Γλύκος αφού ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν, δήλωσε ότι «το Σωματείο θα συνεχίσει να δίνει δυναμικό «παρών» στα προβλήματα του κλάδου και θα είναι πάντα δίπλα στα μέλη του».

 

Στην φωτό αριστερά: Το νέο ΔΣ σε αναμνηστική φωτογραφία μαζί με τον τ. πρόεδρο του Σωματείου. Από αριστερά, Χρήστος Καραγιάννης, Κ. Νικολάτος, Γ. Γλύκος, Π. Χατζόπουλος, Ν. Κίσκος, Β. Ζιώγας και Π. Παυλής.

 

Ρεπορτάζ: Ελένη Μανίκα

Από το τεύχος 153 (Σεπτέμβριος/Οκτώβριος 2013) του περιοδικού Z+G.