Γλώσσες

NEA

A  A  A +
Πίσω
Τούρτα - γίγας στη Θεσσαλονίκη από τη Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδας.
Τούρτα - γίγας στη Θεσσαλονίκη από τη Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδας.

Για ακόμη μία φορά τα μέλη της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος εντυπωσίασαν! Στην έναρξη των εκδηλώσεων για το χριστουγεννιάτικο χωριό «Thessaloniki Christmas» στην πλατεία Αριστοτέλους, έφτιαξαν την μεγαλύτερη τούρτα 3D κέικ. Το μέγεθός της ήταν 4 μέτρα μήκος, 2 μέτρα πλάτος και 1,60 ύψος. Μόλις ολοκληρώθηκε η τούρτα κόπηκε σε κομμάτια και μοιράστηκε στον κόσμο.

Το concept στηρίxθηκε στην εργασία των μελών της Λέσχης αλλά και στους χορηγούς που πρόσφεραν τα υλικά της τούρτας και κάθε βοήθεια για την κατασκευή και τη μεταφορά της. Η Λέσχη ευχαρίστησε τους χορηγούς, τα μέλη, τους μαθητές από τα ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, το προσωπικό των Ζαχαροπλαστείων Πασχάλης και την κα. Ελπίδα Δεστούνη για τη συνεργασία. Χορηγοί στο εγχείρημα ήταν: Ανδρεάδης, Αυγοδιατροφική, Γιαννίκος, ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, Αφοί Λαούδη, Μύλοι Λούλης, Αφοί Μπάτσιου, Μπούτλης, Παπακυριαζής, Πασχαλίδης και Τσάγκας.

 

 

Στις φωτογραφίες από αριστερά: Τα μέλη της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γ. Μπουτάρης ανάμεσα στον πρόεδρο, κ. Ν. Τσιφλικιώτη (αριστ.) και τον αντιπρόεδρο κ. Π. Νικολαΐδη.  

Από το τεύχος 148 (ΝΟΕ/ΔΕΚ 2012) του περιοδικού Z+G.