Φορμάρουμε μικρές μπαλίτσες καταΐφι ραντίζουμε με λίγο βούτυρο και τζίντζερ σε σκόνη και τα περνάμε από το φούρνο να ψηθούν. Ποσάρουμε τις καραβίδες και μαρινάρουμε με λάδι, σουσάμι, σόγια, αλάτι και λευκό πιπέρι. Χτυπάμε την κρέμα σε σαντιγί και προσθέτουμε ελάχιστο wasabi και αλάτι. Βάζουμε σε σφηνοπότηρο από μια μπαλίτσα καταΐφι, μια ροζέτα σαντιγί με wasabi και γαρνίρουμε με την καθαρισμένη ουρά καραβίδας και λίγο μαϊντανό.
Συνταγή: Jean Louis Καψαλάς, Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
Από το τεύχος 154 (Νοέμβριος/Δεκέμβριος 2013) του περιοδικού Z+G.