Χρησιμοποιούμε τη σοκολάτα, αφού την έχουμε στρώσει στους 30°C και ανακατεύουμε με την πραλίνα του κουκουναριού. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι 28x28 και 3 χιλιοστά ύψος. Αφήνουμε για 12 ώρες και το κόβουμε στην «κιθάρα», σε σχήμα μπαστουνάκι. Καλύπτουμε τα μπαστουνάκια με σοκολάτα γάλακτος λιωμένη σε μπεν μαρί και διακοσμούμε με ένα κουκουναρόσπορο περασμένο με βρώσιμη χρυσόσκονη.
Συνταγή: Νίκος Κουτσούκος
Φωτό: Φώτης Καραπιπέρης
Από το τεύχος 160 (Νοέμβριος/Δεκέμβριος 2014) του περιοδικού Z+G.