Ψήνουμε την πάπια στο φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία, αφού την περιχύσουμε με χυμό πορτοκαλιού, σησαμέλαιο, τζίντζερ, και μίγμα 5 κινέζικων μπαχαρικών. Όταν είναι έτοιμη, την ξεκοκκαλίζουμε, αφαιρούμε τις πέτσες και κόβουμε το ψαχνό ζουλιέν. Κόβουμε επίσης ζουλιέν καρότο, κολοκύθι, φρέσκο κρεμμυδάκι και σέλερι. Γεμίζουμε κινέζικα πιτάκια με τα μπαστουνάκια της πάπιας και των λαχανικών και απλώνουμε black bean sauce. Σερβίρουμε με dip pecking duck sauce.
Συνταγή: Σπύρος Αρβανιτάκης (Chef ARIA ΓΕΥΣΕΩΝ), Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
Από το τεύχος 152 (Ιούλιος/Αύγουστος 2013) του περιοδικού Z+G.