Βράζουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το τσάι αφήνοντάς το για μία ώρα μέσα στην κρέμα ώστε να βγάλει τα αρώματά του. Στραγγίζουμε και ξαναβράζουμε το μείγμα. Προσθέτουμε τη σοκολάτα γάλακτος, αναμειγνύουμε καλά, αφήνουμε να κρυώσει έως τους 35°C και ρίχνουμε το βούτυρο. Ομογενοποιούμε τη γκανάς με μπλέντερ. Ρίχνουμε λιωμένη σοκολάτα υγείας στα καλούπια μας, αφήνουμε να κρυώσει, προσθέτουμε τη γκανάς, κρυώνουμε και τέλος κλείνουμε τα καλούπια με επιπλέον σοκολάτα υγείας. Βάζουμε στο ψυγείο, ξεφορμάρουμε και διακοσμούμε με χρυσό χρώμα.
Συνταγή: Κώστας Κούρτης
Φωτό: Φώτης Καραπιπέρης, Studio Verve
Από το τεύχος 160 (Νοέμβριος/Δεκέμβριος 2014) του περιοδικού Z+G.