A  A  A +
Πίσω
Τοστάκια φατσούλες
Τοστάκια φατσούλες

Υλικά

Ψωμί του τοστ
Ζαμπόν σε φέτες
Τυρί κασέρι σε φέτες
Ελιές πράσινες γεμιστές με πιπεριά
Αγγουράκι τουρσί
Κέτσαπ
Μαγιονέζα

Βήματα

Εκτέλεση

Κόβουμε τα ψωμάκια, το ζαμπόν και το τυρί με στρογγυλό κουπ πατ. Αλείφουμε την κάτω φετούλα με λίγη μαγιονέζα, βάζουμε από ένα στρογγυλό δισκάκι ζαμπόν και τυρί και κλέινουμε. Στην πάνω φετούλα σχηματίζουμε τη φατσούλα: Κόβουμε φετούλες από τις ελιές για μάτια, αγγουράκια τουρσί με λίγη μαγιονέζα για στόμα και κέτσαπ για μύτη.

Συνταγή: Ηλίας Ιωσηφέλης

Φωτό: Φώτης Καραπιπέρης (Studio Verve)