A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Στο τεύχος # 16 του περιοδικού Ambrosia διαβάστε για μια από τις σημαντικότερες βιομηχανίες στη χώρα, την Υδατοκαλλιέργεια. Το ρεπορτάζ περιλαμβάνει θέμα για την ιστορία και τις προοπτικές της Υδατοκαλλιέργειας, μια εκ βαθέων συνέντευξη του κ. Απόστολου Τουραλιά, Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΠΥ (Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας) και πλήρη παρουσίαση των μελών της ΕΛΟΠΥ, μέλη της οποίας είναι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων επαγγελματιών στον χώρο της υδατοκαλλιέργειας. Στις σελίδες του μπορείτε επίσης να διαβάσετε τη συνέντευξη του κ. Απόστολου Μιχαλόπουλου, Α' Συμβούλου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων, Διευθυντή Β1 Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Συντονισμού Φορέων Εξωστρέφειας του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, καθώς και ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για τα plant based προϊόντα και την εμπορική τους προοπτική. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση της σαλάτας Dakos, που ψηφίστηκε πρόσφατα πρώτη ανάμεσα στις 50 καλύτερες σαλάτες παγκοσμίως από τους χρήστες της πλατφόρμας Taste Atlas, και μια αναφορά για το καινοτόμο European Project Friets, το οποίο εστιάζει σε ευαίσθητα φρούτα, όπως φράουλες και βατόμουρα, και το πώς μπορούμε να τα απολαμβάνουμε όλο το χρόνο. Διαβάστε επίσης για την τρίτη στάση της Forum στο Ισραήλ, στο πλαίσιο του Country Outlook της εταιρείας. Τέλος, το τεύχος #16 περιλαμβάνει όλα τα τελευταία νέα της αγοράς F&B, καθώς και προϊόντων που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην αγορά.