Ανακατεύουμε τα υλικά της κρέμας μέχρι να γίνει παχύρευστη. Με το μισό αλεύρι και τη μαγιά λιωμένη σε χλιαρό γάλα, φτιάχνουμε ένα μαλακό προζύμι και το αφήνουμε στη στόφα για 15'. Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά και,...
Με το μισό αλεύρι και τη μαγιά λιωμένη στο χλιαρό γάλα, πιάνουμε ένα μαλακό προζύμι και το αφήνουμε στη στόφα για 15 λεπτά. Χτυπάμε στο μίξερ ή στο ταχυζυμωτήριο τα υπόλοιπα υλικά και αφού γίνουν κρέμα, ρίχνουμε το...
Βάζουμε τους σπόρους με τα 450 γρ. νερό για να μουλιάσουν 2 ώρες. Ζυμώνουμε το μείγμα μαζί με όλα τα υλικά σε αργή ταχύτητα για 5 λεπτά προσθέτοντας σιγά σιγά το υπόλοιπο νερό και στη συνέχεια για 10 λεπτά σε γρήγορη...
Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά της πρώτης ζύμης σε αργό ζύμωμα για 7' και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 2 ώρες. Μετά, προσθέτουμε όλα τα υλικά της δεύτερης ζύμης και ζυμώνουμε για 5' σε αργή ταχύτητα και για 6' σε...
Βάζουμε 700 γρ. σπόρους κινόα μαζί με 700 γρ. νερό και αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα 24ωρο. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από την μαγιά και το αλάτι με αργό ζύμωμα για 5 λεπτά. Αφήνουμε για ξεκούραση 30 λεπτά....
Τα υλικά αναμειγνύονται καλά και μεταφέρονται είτε στο ψυγείο είτε στον παστεριωτή προκειμένου να συντελεστεί η διαδικασία της ωρίμανσης στους 4° C, η οποία διαρκεί γύρω στις 12 ώρες. Ακολουθεί το στάδιο της...