A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Με την πυξίδα στραμμένη στο λαμπερό εμπορικά “παράθυρο” των γιορτών, οι επαγγελματίες προετοιμάζονται πυρετωδώς για να ανταποκριθούν στις καθιερωμένες εορταστικές ανάγκες του κοινού αλλά και να το δελεάσουν με καινοτόμες προτάσεις. Το “α-ζ 129” αναλαμβάνει να μοιραστεί όλα εκείνα τα μυστικά που θα βοηθήσουν τον επιχειρηματία, αλλά και τον δημιουργό αρτοζαχαροπλάστη να αναβαθμίσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Ανακαλύψτε στις σελίδες του αγαπημένου σας επαγγελματικού περιοδικού αυθεντικές γιορτινές γαλλικές συνταγές, από παιχνιδιάρικα δεντράκια brioche μέχρι αριστοκρατικά galettes de rois, από το ανερχόμενο ταλέντο Κώστα Τσομπανίδη. Δείτε τοπικές μεσσηνιακές συνταγές για κουλούρες από τον πολύπειρο αρτοποιό και συνδικαλιστή Χρίστο Φραγγέα. Πάρτε ιδέες από τρεις γνωστούς αθηναϊκούς φούρνους που δημιουργούν για το “α-ζ 129” τρεις διαφορετικές προτάσεις πρωινού για κάθε γούστο. Μάθετε τι συμβαίνει πανευρωπαϊκά, αλλά και στην Ελλάδα στην αγορά της αρτοποιίας και ποιες νέες τάσεις κερδίζουν το ενδιαφέρον του κοινού, μέσα από την έρευνα European Bakery Company Panorama. Μελετήστε πώς ο παραδοσιακός φούρνος της γειτονιάς μπορεί να κερδίσει το στοίχημα του αύριο, στο άρθρο του Συμβούλου Ανάπτυξης Γιάννη Τζαβλόπουλου. Τέλος δείτε έξυπνες παραλλαγές με super foods για το κουλούρι Θεσσαλονίκης, το πιο διαδεδομένο “σνακ δρόμου” στην Ελλάδα... Οι γιορτές είναι προ των πυλών και οι σελίδες του “α-ζ 129”, ο καλύτερος τρόπος για να τις αξιοποιήσετε. Και μην ξεχνάτε, ραντεβού στην επόμενη ARTOZA, 23-25 Φεβρουαρίου 2019!