A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Πόσο αυξάνουν τον τζίρο ενός cafe τα σνακ και τα είδη πρωινού; Μπορεί ο espresso να ισορροπήσει ανάμεσα στην παράδοση των ιταλικών blend και τους νεωτερισμούς του specialty coffee; Ποιος είναι ο ρόλος του καφέ στα σύγχρονα bakery cafe; Σε ποιο κοινό απευθύνονται τα ροφήματα σοκολάτας και ποιες είναι οι γεύσεις που κυριαρχούν στην ελληνική αγορά; Τι θέση κατέχει το τσάι στα ελληνικά cafe; Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στη νανοδιήθηση και την αντίστροφή όσμωση; Βρείτε τις απαντήσεις στο τελευταίο τεύχος του SNACK & COFFEE, μαζί με το εντυπωσιακό απολογιστικό αφιέρωμα στο Athens Coffee Festival 2017, μία αποκλειστική συνέντευξη της σπουδαίας καφεπαραγωγού στο Ελ Σαλβαδόρ Aida Battle, τα συμπεράσματα της αποστολής του περιοδικού στο Βόλο και όλα τα νέα από την εγχώρια και τη διεθνή σκηνή του καφέ.