A  A  A +
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Στο ΨΗΤΟ 76 επισκεπτόμαστε τα εστιατόρια της Φιλαδέλφειας, παρουσιάζουμε το νέο meat concept του Yolenis, "Carnicero", γνωρίζουμε την ομάδα της αλυσίδας "Μπαμπαδήμος" και συζητάμε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας ΕLVIDA FOODS, Στέλιο Σκαρίμπα, για την ανάπτυξη της γνωστής βιομηχανίας γύρου και κρεατοσκευασμάτων. Επίσης, διαπιστώνουμε πώς εξελίχθηκαν τα sandwich shops της Αθήνας, παρατηρούμε την τάση nose to tail που επεκτείνεται στην Ευρώπη και μιλάμε για την ελληνική γαστρονομία με τον Emmanuel Vlahos ιδιοκτήτη του Oliv Pit, του νέου suvlaki spot στη Φλόριντα των ΗΠΑ.