A  A  A +
  • ΨΗΤΟ 76

    Tο Yolenis απέκτησε ένα νέο εντυπωσιακό ναό του κρέατος. Ο πολυχώρος της Σόλωνος υποδέχεται το Carnicero Meat...

  • ΨΗΤΟ 76

    Ο Στέλιος Σκαρίμπας είναι πρωτεργάτης στη βιομηχανική παραγωγή του γύρου. Ως δ/νων σύμβουλος στην εταιρεία ΕΛΒΙΔΑ, αλλά και ως μέλος του ΣΕΒΕΚ, έχει...

  • ΨΗΤΟ 75

    Το Βeef δεν είναι ένα ακόμη εστιατόριο με κρέας. Είναι ένα πρωτότυπο pop up restaurant με 2 μόλις πιάτα, που απογειώνουν το prime beef στην καρδιά της Αθήνας. Η Γωγώ Δελογιάννη και ο...

  • ΨΗΤΟ 75

    Το ενδιαφέρον των ξένων για τη γαστρονοµία µας έχει σίγουρα αυξηθεί σηµαντικά τα τελευταία χρόνια κι αυτό αποτυπώνεται σε διάσηµες τηλεοπτικές εκποµπές άρθρα ξένων δηµοσιογράφων γεύσης,...

  • ΨΗΤΟ 75

    Ε, ναι λοιπόν! Το 2018 είναι η χρονιά του prime beef! Ο αμερικανικός νότος μίλησε και η Ευρώπη απλώς υποκλίθηκε στο brisket... Σ’ αυτό το τόσο ιδιαίτερο...

  • ΨΗΤΟ 75

    Οι Baum+Whiteman, οι διάσημοι Νεοϋορκέζοι σύμβουλοι επισιτισμού δημοσίευσαν τις εκτιμήσεις τους για τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2018 στα Τρόφιμα & Ποτά, διεθνώς.

    ...