Κόβουμε το κοτόπουλο σε σκαλοπίνια και αλατοπιπερώνουμε. Κατόπιν κόβουμε τις μισές ρώγες σταφυλιού στη μέση. Σε ζεστό τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές. Αφαιρούμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε στην άκρη. Προσθέτουμε στο τηγάνι τα σταφύλια και το σκόρδο ολόκληρο και σοτάρουμε μέχρι να καραμελώσουν τα φρούτα. Προσθέτουμε το δενδρολίβανο και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τώρα το κοτόπουλο και μαγειρεύουμε μαζί για λίγο. Σερβίρουμε αμέσως.
Από το τεύχος 42 (ΙΟΥΛ-ΑΥΓ 2012) του περιοδικού ΨΗΤΟπωλείο