A  A  A +
Πίσω
iLithium
iLithium

Υλικά

35 ml Pampero Blanco
20 ml Coconut Rum
15 ml Lime Sherbet
10 ml Grand Marnier Rouge
15 ml Mango Puree Half Fresh Passion Fruit
3 Spearmint Leaves

Βήματα

Εκτέλεση

Βάζουμε ένα shaker 3 τεμαχίων μέσα σε τριμμένο πάγο και αφαιρούμε τα 2 καπάκια. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον δυόσμο και το lime Sherbet (ελαιοζάχαρα από lime) και πιέζουμε απαλά χωρίς να “τραυματίσουμε” τα φύλλα του. Συμπληρώνουμε με τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε τριμμένο πάγο χρησιμοποιώντας την τεχνική “Build Up”’ και απογεμίζουμε με πάγο μέχρι επάνω. Βάζουμε το καπάκι του shaker και γαρνίρουμε με μια πλούσια κορυφή δυόσμου και προαιρετικά με μια φέτα mango. Καλό είναι να έχουμε ανοίξει μια τρύπα στο καπάκι του shaker, ώστε να μπορούμε να το σερβίρουμε με καλαμάκι.

Tip: Η εμφάνιση του cocktail βασίζεται στην κρούστα του τριμμένου πάγου πάνω στο shaker.

Από το τεύχος 45 (ΝΟΕ/ΔΕΚ 2012) του περιοδικού Snack and Coffee.