Ρίχνουµε τη µαργαρίνη, τη ζάχαρη, την πάστα αµυγδάλου και 220 γρ. αλεύρι στο µίξερ και τα δουλεύουµε για 2 λεπτά στη µεσαία ταχύτητα. Προσθέτουµε το baking powder και τα αβγά και χτυπάµε για 3’ στη µεσαία ταχύτητα. Τέλος, προσθέτουµε τα υπόλοιπα υλικά µε το αλεύρι που έχει περισσέψει και χτυπάµε στην ίδια ταχύτητα για άλλα 3’. Μοιράζουµε το µείγµα σε 5 φόρµες διαµέτρου 20 εκ. τις οποίες έχουµε αλείψει µε λιωµένο βούτυρο. Ψήνουµε για 45’ στους 160°C. Προαιρετικά, γαρνίρουµε με 300 γρ. λιωµένη κουβερτούρα πορτοκάλι.
Aπό το τεύχος 44 (ΣΕΠ-ΟΚΤ 2012) του περιοδικού Snack & Coffee