Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 5’ στην πρώτη ταχύτητα και για ακόμη 5’ στη δεύτερη. Αφήνουμε να ξεκουραστεί το μείγμα για 40-60’. Κόβουμε σε κομμάτια βάρους 350 γρ., πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα, βουτάμε σε νερό και τέλος σε μείγμα λιναρόσπορου. Απλώνουμε σε φόρμες δύο μπαλάκια μαζί. Στοφάρουμε για 40’ και ψήνουμε στους 250°C για 5’ με ατμό. Στη συνέχεια κατεβάζουμε στους 180°C για 45’.
Από το τεύχος 96 (ΜΑΪ-ΙΟΥΝ 2012) του περιοδικού Α-Ζ