A  A  A +
Πίσω
Κουλουράκια με χυμό πορτοκαλιού
Κουλουράκια  με χυμό πορτοκαλιού

Υλικά

Μείγμα αλεύρου με χαρουπάλευρο (5%) 1000 γρ.
Ελαιόλαδο 400 γρ.
Ζάχαρη 400 γρ.
Χυμός πορτοκαλιού 240 γρ.
Κανελογαρύφαλλα 5 γρ.
Baking Powder 10 γρ.

Βήματα

Εκτέλεση

Χτυπάμε το ελαιόλαδο και το χυμό πορτοκαλιού με τη ζάχαρη, προσθέτουμε τα κανελογαρύφαλλα και τέλος το μείγμα αλεύρου ανακατεμένο με το baking powder. Ζυμώνουμε μαλακή ζύμη και πλάθουμε κουλουράκια. Τοποθετούμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε στους 180°C για 20 λεπτά.

Από το τεύχος 96 (ΜΑΪ-ΙΟΥΝ 2012) του περιοδικού Α-Ζ