Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει ένα τελείως λείο ζυμάρι. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί και στη συνέχεια κόβουμε τεμάχια βάρους 60 γρ. Με αυτά φτιάχνουμε μικρά ψωμάκια και όταν είναι όλα έτοιμα, παίρνουμε το πρώτο και μ’ ένα μικρό πλάστη το ανοίγουμε σε ορθογώνιο σχήμα. Τοποθετούμε με σακούλα ζαχαροπλαστικής μια γραμμή από πραλίνα φουντουκιού ακριβώς στη μέση του ζυμαριού και κλείνουμε τις άκρες, ώστε να δημιουργήσουμε ένα μακρόστενο φυτίλι. Στη συνέχεια, το κυλάμε σε μπόλικο σουσάμι και το τοποθετούμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα. Βάζουμε στη στόφα για 15 λεπτά και ψήνουμε στους 200ºC για 15 με 20 λεπτά.
Από το τεύχος 101 (Μάρτιος/Απρίλιος 2013) του περιοδικού Α-Ζ.