Πρώτα ξεπαγώνουμε τα φρούτα τόσο ώστε να έχουν θερμοκρασία δωματίου και στη συνέχεια τα στραγγίζουμε καλά ώστε να μην έχουν πολλά υγρά. Φτιάχνουμε το ζυμάρι μας με όλα τα υλικά μας, το χρώμα του θα είναι κόκκινο-ροζ, οπότε μην εκπλαγείτε γιατί στο ψήσιμο θα χάσει αρκετό από το έντονο αυτό χρώμα. Σε ελαφρώς λαδωμένο σκεύος και σκεπασμένο με πανί το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 25’. Στη συνέχεια ζυγίζουμε τεμάχια των 40 γρ. φτιάχνουμε μικρά στρογγυλά κουλούρια, τα βουτάμε σε νερό με λίγη ζάχαρη και αμέσως σε σουσάμι ακατέργαστο. Τοποθετούμε σε λαμαρίνες με λαδόκολλα και για 10 λεπτά στη στόφα. Ψήνουμε στους 180-200ºC για 15 -20 λεπτά.
Από το τεύχος 101 (Μάρτιος/Απρίλιος 2013) του περιοδικού Α-Ζ.