Αρχικά φτιάχνουμε ένα χαρμάνι από σουσάμι και λεμονοπίπερο. Φτιάχνουμε με όλα τα υλικά μαζί ένα εύπλαστο ζυμάρι, το ξεκουράζουμε 10’, ζυγίζουμε τεμάχια των 60 γρ. και ανοίγουμε κορδόνια. Τα βουτάμε σε νερό και έπειτα στο χαρμάνι. Φτιάχνουμε ό,τι σχήμα θέλουμε, τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα, στη συνέχεια τα στοφάρουμε για 20 λεπτά και ψήνουμε στους 200ºC για περίπου 20 λεπτά.
Από το τεύχος 101 (Μάρτιος/Απρίλιος 2013) του περιοδικού Α-Ζ.