Ζυμώνουμε για 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και για 6 λεπτά στη δεύτερη. Ξεκουράζουμε τη ζύμη για μία ώρα. Κόβουμε σε τεμάχια (σχήμα μπάλας) των 800- 850 γρ. και ξεκουράζουμε για άλλα 30 λεπτά. Ανοίγουμε σε μορφή λαγάνας και διακοσμούμε με νιφάδες σίκαλης, σουσάμι και παπαρουνόσπορο. Στοφάρουμε για 20-30 λεπτά και φουρνίζουμε σε φούρνο με ατμό στους 220°C για 40-45 λεπτά.
Aπό το τεύχος 100 του περιοδικού Α-Ζ (ΙΑΝ-ΦΕΒ 2013)