Πρώτα κόβουμε τις φράουλες σε μικρά κομμάτια, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. Μόλις βγάλουν το χυμό τους στραγγίζουμε και κρατάμε μόνο τις φράουλες. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το νερό, το αλάτι και τη μαργαρίνη να βράσουν. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει ένας «σβόλος» και να ξεκολλάει από τον πάτο της κατσαρόλας. Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε πρώτα δύο αβγά να ανακατευτούν καλά και να αφομοιωθούν. Βάζουμε στην άκρη για 10’ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα 4 αβγά. Όταν το μείγμα κρυώσει λίγο ακόμα, προσθέτουμε τις φράουλες και ανακατεύουμε απαλά. Βάζουμε στα φορμάκια και ψήνουμε στους 200°C για 15-20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν, τα βγάζουμε από τα φορμάκια, πασπαλίζουμε με άχνη και τα διακοσμούμε με φρέσκες φράουλες.
INFO: Οι φράουλες δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις αφού δεν λείπουν από κανένα αρτοζαχαροπλαστείο. Χρησιμοποιούνται για ντεκόρ, αλλά και ως Α΄ ύλη, φρέσκες, αλλά και σε μορφή μαρμελάδας, κομπόστας κ.ά. Η γεύση και το άρωμά τους είναι πραγματικά ακαταμάχητα!
Από το τεύχος 102 (Μάιος/Ιούνιος 2013) του περιοδικού Α-Ζ.