Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να γίνει μια όμορφη μαλακιά ζύμη, εύπλαστη, που να μπορεί να πλάθεται χωρίς να κολλάει. Πλάθουμε το ζυμάρι μας σε μπαλάκια, τα πατάμε με την παλάμη μας και τα τσιμπάμε στις γωνίες μέχρι να σχηματίσουμε μικρά "αστεράκια"με μια λακκουβίτσα στη μέση. Τα τοποθετούμε στην λαμαρίνα με λαδόκολλα και όταν τελειώσουμε όλα τα ταρτάκια, τοποθετούμε στη λακκουβίτσα τους γλυκό του κουταλιού της αρεσκείας μας για να δώσουμε χρώμα. Τα ψήνουμε σε δυνατό φούρνο 230°C για 10 λεπτά το πολύ και μόλις πάρουν χρώμα τα βγάζουμε. Τα αφήνουμε να κρυώσουν, τα αχνίζουμε με άχνη ζάχαρη και ρίχνουμε αν θέλουμε από πάνω λίγη κανέλα ή κακάο για έξτρα άρωμα.
Συνταγή: Κωνσταντίνος Μουζάκης, Φωτό: Φώτης Καραπιπέρης
Από το τεύχος 106 (Ιανουάριος/Φεβρουάριος 2014) του περιοδικού Α-Ζ.