Γλώσσες

NEA

A  A  A +
Πίσω
Σωματείο Ζαχαροπλαστών Αθήνας, πετυχημένη η κοπή της πίτας
Σωματείο Ζαχαροπλαστών Αθήνας, πετυχημένη η κοπή της πίτας

Στην ταβέρνα “Τέλης” στην Πεντέλη υποδέχτηκαν και φέτος ο πρόεδρος, κ. Κωνσταντίνος Νικολάτος και τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Αθήνας, τους συναδέλφους τους και τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη εταιρειών της προμηθευτικής αγοράς. Εκτός από την κοπή της πίτας και την κλήρωση δώρων, έγιναν βραβεύσεις μελών. Ξεχωριστή στιγμή ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας στον πρώην γ.γ. του Σωματείου, κ. Ε. Χαχάμη, που συνταξιοδοτήθηκε. Η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!  

 

 

Στη διπλανή φωτογραφία: Η κοπή της πίτας. Από αριστερά, οι κ.κ. Ι. Γλύκος, Κ. Νικολάτος, Ν. Κίσκος και Π. Χαντζόπουλος.

 

 

 

 

1. Από αριστερά ο κ. Π. Χαντζόπουλος, έφορος του Σωματείου της Αθήνας με τον πρόεδρο της ΟΕΖΕ κ. Εμμανουήλ Κότσικα και τον πρόεδρο των Ζαχαροπλαστών Αθήνας κ. Κωνσταντίνο Νικολάτο. 2. Οι ζαχαροπλάστες της πρωτεύουσας και οι οικογένειές τους γέμισαν το χώρο του «Τέλη». 3. Ο πρόεδρος της ΟΕΖΕ κ. Ε. Κότσικας παραδίδει την τιμητική πλακέτα στον Ε. Χαχάμη, που συνταξιοδοτήθηκε πριν λίγο καιρό. 4. Ο κ. Κ. Νικολάτος με τον Σ. Αντωνόπουλο της Δ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ.

 

1. Ο κ. Κ. Νικολάτος με τον κ. Στ. Κανάκη της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και τον Ε. Χαχάμη. 2. Ο κ. Β. Αλεξόπουλος με τον κ. Ε. Παπά της εταιρείας TECHNO STYLE. 3. Ο κ. Θ. Κουρλαμπάς της εταιρείας Θ. ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ ΕΠΕ με τον κ. Κ. Νικολάτο. 4. Ο κ. Α . Παύλου, πρώην πρόεδρος του Σωματείου της Αθήνας με τον κ. Ι. Σταματάκη της ΙΟΝ ΑΕ. 5. Από αριστερά ο Γ. Λαούδης της εταιρείας ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ μαζί με τον κ. Α. Λυκούρα από την Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ.

Ρεπορτάζ: Νάσος Κουζέλης

Από το τεύχος 149 (ΙΑΝ-ΦΕΒ 2013) του περιοδικού Z+G.