Για το κέικ: Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τα αβγά, σταματάμε το χτύπημα και ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και το μπέικιν. Προσθέτουμε το γάλα ανακατεύοντας συνεχώς. Χωρίζουμε τη ζύμη στα δυο και στη μισή προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα. Τοποθετούμε σε φόρμες των muffins και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 1600C για 15-20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν.
Για την επικάλυψη: Χτυπάμε την κρέμα με τη ζάχαρη σε σαντιγί και προσθέτουμε το τυρί κρέμα. Χρωματίζουμε με σταγόνες από χρώμα ζαχ/κής.
Συνταγή: Ηλίας Ιωσηφέλης
Φωτό: Φώτης Καραπιπέρης (Studio Verve)
Από το τεύχος 156 (Μάρτιος/Απρίλιος 2014) του περιοδικού Z+G.