A  A  A +
  • 19/06/2015
    Z+G 163

    Ομογενοποιούμε πολύ καλά τα υλικά μας στο μίξερ κι εν συνεχεία τα βάζουμε στην παγωτομηχανή. Ιδανικά, σερβίρουμε το gelato μας γαρνίροντας με καλής ποιότητας κορινθιακή σταφίδα μαριναρισμένη σε ούζο, φέτες...

  • 19/06/2015
    Z+G 163

    Αναμειγνύουμε καλά γάλα, κρέμα γάλακτος και ζάχαρη. Μετά την παστερίωση και αφού κρυώσει το μείγμα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ξαναχτυπάμε στο μίξερ σε σταθερή ταχύτητα για 3 λεπτά. Σερβίρουμε περιχύνοντας με...

  • 19/06/2015
    Z+G 163

    Αναμειγνύουμε τα πηκτικά και τα σάκχαρα σε 300 ml βραστού νερού. Ξεπλένουμε το δεντρολίβανο και το βάζουμε σε άλλο δοχείο με το υπόλοιπo ζεστό νερό για 5 λεπτά. Ενοποιούμε τα μείγματα και προσθέτουμε, αφού λιώσoυν...

  • 15/04/2015
    Z+G 162

    Βάζουμε στο μίξερ τα φιστίκια αφού προηγουμένως τα έχουμε καβουρδίσει. Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και δουλεύουμε  μέχρι να πάρουμε ένα απολύτως ομοιόμορφο μείγμα.  Εκτός από την ανάμειξη στο μίξερ όταν...

  • 15/04/2015
    Z+G 162

    Για το παγωτό φιστίκι: βλ. βασική συνταγή

    Για τη σκληρή βάση: Μαλακώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε σε αυτό τα υπόλοιπα...

  • 11/02/2015
    Z+G 161

    Ζυγίζουμε και αναμειγνύουμε σε μεγάλο μπολ τη σκόνη κακάο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το παραπάνω μείγμα στο δοχείο με το γάλα, ανακατεύουμε και πάλι, και ρίχνουμε το νέο μείγμα στον παστεριωτή. Εν συνεχεία,...