Ζυμώνουμε πολύ καλά τον κιμά μαζί τα υπόλοιπα υλικά. Πλάθουμε μικρά κεμπάπ σε μέγεθος όσο περίπου η χούφτα μας. Τυλίγουμε καθένα από αυτά σε ένα αμπελόφυλλο. Περνάμε σε καλαμάκι και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ή στη σχάρα για 4 -5 λεπτά από κάθε μεριά.
Για τη σάλτσα γιαουρτιού: Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά, ανακατεύοντας πολύ καλά ώστε να ομογενοποιηθούν.
Από το τεύχος 150 (Μάρτιος/Απρίλιος 2013) του περιοδικού Z+G.