Βράζουμε το κρασί Βισάντο μέχρι να μείνει το μισό και ρίχνουμε τη ζελατίνη. Πριν κρυώσει, το βάζουμε στο σφηνοπότηρο. Ανακατεύουμε το φουά γκρα να σπάσει και ρίχνουμε μέσα λίγο κακάο (2/98). Μόλις πήξει το ζελέ Βισάντο, απλώνουμε από πάνω με κορνέ μια ροζέτα φουά γκρα και γαρνίρουμε με λίγο πιπέρι και λίγο κακάο.
Συνταγή: Jean Louis Καψαλάς, Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
Από το τεύχος 154 (Νοέμβριος/Δεκέμβριος 2013) του περιοδικού Z+G.