Βάζουμε την κρέμα γάλακτος στη φωτιά και αφήνουμε να πάρει βράση. Στη συνέχεια, τη ρίχνουμε στην κουβερτούρα. Ανακατεύουμε ζωηρά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και προσθέτουμε και τη σουμάδα συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει και με τον κορνέ κόβουμε στενόμακρα muscadines. Τα αφήνουμε να σταθεροποιηθούν, τα βουτάμε σε λιωμένη σοκολάτα και τα τυλίγουμε σε ζάχαρη άχνη.
Συνταγή: Στέφανος Διαμαντόπουλος, Φωτό: Δημήτρης Τσίτσος
Από το τεύχος 153 (Σεπτέμβριος/Οκτώβριος 2013) του περιοδικού Z+G.