Κάνουμε ένα σταυρό με το φύλλο κρούστας και βάζουμε ένα μισό κομμένο φύλλο σε σχήμα σταυρού. Γεμίζουμε στο κέντρο με την κρέμα καϊμάκι και διπλώνουμε το πρώτο φύλλο σαν πουγκάκι, πιέζοντας με τα δάχτυλα στο κέντρο. Στη συνέχεια τυλίγουμε σε ρολό το κομμάτι αυτό με τα υπόλοιπα φύλλα και δημιουργούμε το γλυκό μας. Αφού τα τηγανίσουμε σε καυτό πρόβειο βούτυρο, τα ρίχνουμε μέσα με σιρόπι 32 γράδων (αρωματισμένο για με ανθόνερο). Γαρνίρουμε με άνθη νεραντζιάς και τριμμένο φιστίκι Αιγίνης.
Από το τεύχος 148 (ΝΟΕ/ΔΕΚ 2012) του περιοδικού Z+G.